✓ Persoonlijke aanpak

✓ Uitgebreide expertise

✓ Duurzaam resultaat

Ben je op zoek naar een effectieve behandeling van verschot in de omgeving van Brugge? Dan ben je bij Track op de juiste plaats. We spreken van verschot wanneer er sprake is van plotseling optredende pijn in de lage rug. Dit kan gepaard gaan met gedeeltelijke machteloosheid in de lendespieren. Onze therapeuten verhelpen jouw klachten door middel van kinesitherapie.


Wil je graag een afspraak maken?

Contacteer ons


Hoe onze behandeling van verschot jou helpt

Je kan bij ons terecht om verschillende soorten rugpijn te behandelen. We helpen je te revalideren met kinesitherapie, waarbij we jouw klachten verhelpen door middel van bewegingsoefeningen. Tijdens onze behandeling van verschot verhelpen wij, door middel van actief herstel, jouw klachten te verhelpen. Dit doen we met gerichte oefeningen om de spieren in je buik en rug te versterken. Daarnaast onderzoeken we ook de oorzaak van jouw blessure. Ben je op zoek naar een andere behandeling voor pijn in de lage rug? Je kan bij ons ook terecht voor behandeling van lumbago.

Ontdek hoe we jou kunnen helpen om pijnloos te bewegen

Maak snel jouw afspraak voor behandeling van verschot bij onze kinepraktijk in Brugge. Ben je op zoek naar meer informatie over deze behandeling of wil je meer weten over onze andere revalidatietherapieën? Ons team van therapeuten beantwoordt met plezier jouw vragen. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0472 79 36 60 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.