Skip to main content
Snelle revalidatie met een kinesist in Brugge

Onze behandeling van verschot in Brugge

Ben je op zoek naar een effectieve behandeling van verschot in de omgeving van Brugge? Dan ben je bij Track op de juiste plaats. We spreken van verschot wanneer er sprake is van plotseling optredende pijn in de lage rug. Dit kan gepaard gaan met gedeeltelijke machteloosheid in de lendespieren. Onze therapeuten verhelpen jouw klachten door middel van kinesitherapie.

Maak een afspraak

Hoe onze behandeling van verschot jou helpt

Je kan bij ons terecht om verschillende soorten rugpijn te behandelen. We helpen je te revalideren met kinesitherapie, waarbij we jouw klachten verhelpen door middel van bewegingsoefeningen. Tijdens onze behandeling van verschot verhelpen wij, door middel van actief herstel, jouw klachten te verhelpen. Dit doen we met gerichte oefeningen om de spieren in je buik en rug te versterken. Daarnaast onderzoeken we ook de oorzaak van jouw blessure. Ben je op zoek naar een andere behandeling voor pijn in de lage rug? Je kan bij ons ook terecht voor behandeling van lumbago.

Maak een afspraak
Onze garanties

Wij zorgen voor een

  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide expertise
  • Duurzaam resultaat
Maak een afspraak

Ontdek hoe we jou kunnen
helpen om pijnloos te bewegen

Maak snel jouw afspraak voor behandeling van verschot bij onze kinepraktijk in Brugge.
Maak een afspraak
Aanbod

Ontdek onze diensten

Voor algemene klachten kan je bij ons terecht voor algemene kinesitherapie en revalidatie. Met onze kinesitherapie in Brugge vinden we de oorzaken van jouw klachten. Onze kinesist verhelpt deze klachten zodat je weer pijnvrij kan bewegen. Ook helpen we je met revalidatie na operaties.

Een kinesist uit ons team helpt je te herstellen van verschillende sportblessures door middel van sportkinesitherapie. Dit doen onze ervaren kinesitherapeuten in Brugge door middel van actief herstel, waarmee we naar een pijnvrije manier van bewegen en sporten toe werken.

Onze kinesitherapeuten verbeteren prestaties en voorkomen blessures met een persoonlijke sportscreening en gerichte begeleiding.

Onze kinesitherapeuten verzorgen daarnaast ook sportbegeleiding, waarbij we je met kine op een medisch verantwoorde manier begeleiden om fitter en sterker te worden.

Volg Track via Facebook, Instagram of LinkedIn