Groepstraining

Leer beter en kwalitatief bewegen en bereik het beste resultaat door de combinatie van cardio en kracht in één sessie. In groep trainen geeft je dan nog een een extra boost om te trainen. Lijkt dit ideaal voor jou? Aarzel niet om eens te proberen.

Voor wie liever in groep sport, kan je dankzij een gevarieerd aanbod aan groepslessen jouw gepaste work-out vinden. Voor veel mensen is dit een moment waarbij sport anders wordt beleefd dankzij het groepsgevoel en de aangename sfeer.

Is tijd voor jou vaak moeilijk te vinden? Niet omdat de wil er niet is, maar door je werkverplichtingen, studies of door je gezin. Is de tijd niet het probleem, dan is het de motivatie of ondersteuning die onderbreekt die je terug moet aanzetten tot bewegen.

LEUKE SFEER, FUN, GROEPSGEVOEL, ONTSPANNING, VARIATIE, LEKKER ZWETEN,

De woorden hierboven beschrijven exact wat een small group training inhoudt. Leer jezelf ontdekken in sporten en ervaar de voordelen ervan. Sport brengt mensen samen en ontwikkelt mooie vriendschappen. Waar een wil is, is een weg. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Prijzen vind je hieronder

Full body workout

1 beurt

€ 15

10 beurten

€ 95

Boxing Workout

1 beurt

€ 12

10 beurten

€ 80