Skip to main content
Snelle revalidatie met een kinesist in Brugge

Jouw nekklachten behandelen

De ervaren therapeuten van Track in Brugge verhelpen jouw nekklachten door ze te behandelen met kinesitherapie. Tijdens jouw behandelingen zorgen we dat jouw klachten verminderen door middel van actief herstel en bewegingsoefeningen. Onze therapeuten helpen jou te herstellen zodat je weer volledig pijnloos kan bewegen.

Maak een afspraak

Hoe we jouw nekklachten doelgericht behandelen

In onze kinepraktijk in Brugge helpen we mensen te herstellen van verschillende lichamelijke klachten. Veel klachten ontstaan door een verkeerde of te intensieve beweging, maar beweging kan ook juist de oplossing bieden. Onze algemene revalidatie maakt gebruik van bewegingsoefeningen om jou actief te helpen herstellen. Op deze manier behandelen we ook jouw nekklachten. Tijdens jouw sessies zullen we, als dit niet duidelijk is, achterhalen wat de oorzaak is van jouw klachten. We zullen deze behandelen en stappen ondernemen om toekomstige klachten te voorkomen. Je kan bij ons ook terecht voor behandeling van andere klachten, zoals:

Maak een afspraak
Onze garanties

Wij zorgen voor een

  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide expertise
  • Duurzaam resultaat
Maak een afspraak

Ontdek hoe we jouw nekklachten
behandelen met kinesitherapie.

Neem snel contact met ons op en ontdek hoe wij jou van jouw pijn afhelpen.
Maak een afspraak
Aanbod

Ontdek onze diensten

Voor algemene klachten kan je bij ons terecht voor algemene kinesitherapie en revalidatie. Met onze kinesitherapie in Brugge vinden we de oorzaken van jouw klachten. Onze kinesist verhelpt deze klachten zodat je weer pijnvrij kan bewegen. Ook helpen we je met revalidatie na operaties.

Een kinesist uit ons team helpt je te herstellen van verschillende sportblessures door middel van sportkinesitherapie. Dit doen onze ervaren kinesitherapeuten in Brugge door middel van actief herstel, waarmee we naar een pijnvrije manier van bewegen en sporten toe werken.

Onze kinesitherapeuten verbeteren prestaties en voorkomen blessures met een persoonlijke sportscreening en gerichte begeleiding.

Onze kinesitherapeuten verzorgen daarnaast ook sportbegeleiding, waarbij we je met kine op een medisch verantwoorde manier begeleiden om fitter en sterker te worden.

Volg Track via Facebook, Instagram of LinkedIn