WouterBilliet


Sportkinesitherapeut – Manuele therapeut

Als kinesist heb ik tijdens, en na mijn opleiding enkele jaren ervaring opgedaan door als kinesitherapeut te werken bij Club Brugge. Daar heb ik mijn passie voor sportkinesitherapie verder ontwikkeld om te komen tot de persoon die ik nu ben. Elke dag streef ik ernaar om jou zo goed mogelijk te helpen.

Mijn doel is om jou pijnvrij te helpen bewegen en sporten!

Contacteer ons

Armani-RochasDe Cock


Personal Trainer

 

Al op vroege leeftijd ben ik geïntroduceerd geweest in het top-sport leven! Ik heb heel mijn jeugd bij Club-Brugge, Roeselare en Cercle-Brugge doorstaan! Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn passie voor body en mind al op middelbare leeftijd verdergezet heb, dit heb ik gedaan door sportwetenschappen te volgen aan de top-sport school in Brugge! Daarnaast geloof ik dat de mind even belangrijk, al dan niet belangrijker is als de body, daarom studeer ik nu ook psychologie verder! Het merendeel van de personen denkt alleen maar aan fysieke resultaten als het op personal training aankomt. En dit klopt… voor de helft! Personal training gaat in mijn ogen veel verder dan dat, het gaat mij om u, als persoon, te doen groeien, zowel body en mind. U zal uw eigen lichaam leren kennen, leren respecteren, u zal met andere woorden uw eigen body en mind graag zien!

Contacteer ons

YorickNaeyaert


Personal Trainer

 

In mijn jeugd ben ik gefascineerd geraakt door de judosport en al snel mocht ik deze passie ook overbrengen als trainer. Ik kreeg de smaak te pakken waardoor mijn passie om mensen met allerlei doelen te motiveren en vooruit te helpen uiteindelijk mijn job werd.
Een goede personal trainer is nooit uitgeleerd, daarom school ik me steeds bij om meer informatie te verzamelen over de nieuwe inzichten in de trainingsleer.
Voor elk doel stellen we een persoonlijk en haalbaar plan op om deze samen te bereiken.

Contacteer ons