WouterBilliet


Sportkinesitherapeut – Osteopaat i.o.

Als kinesist heb ik tijdens, en na mijn opleiding enkele jaren ervaring opgedaan door als kinesitherapeut te werken bij Club Brugge. Daar heb ik mijn passie voor sportkinesitherapie verder ontwikkeld om te komen tot de persoon die ik nu ben. Elke dag streef ik ernaar om jou zo goed mogelijk te helpen.

Daarnaast ben ik in opleiding tot osteopaat. Dit stelt me in staat om nog specifieker op zoek te gaan naar de oorzaak van je klacht.

Mijn doel is om jou pijnvrij te helpen bewegen en sporten!

Contacteer ons

LoreDelamillieure


Sportkinesitherapeut – Manuele therapeut

Van jongsaf aan had ik interesse in sport, bewegen en gezondheid. Vandaar de keuze kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Het creeëren van een optimale omgeving voor jouw revalidatie is voor mij essentieel. Ik wil steeds het beste van mezelf en anderen naar boven halen. Naast de praktijk werk ik ook als kinesitherapeut bij Club NXT. Verder blijf ik me elke dag verdiepen door geregeld bijscholingen te volgen zodat ik jullie optimaal kan begeleiden.

Contacteer ons

RobbeVanden Abeele


Sportkinesitherapeut 

Tijdens mijn 14 jaar durende voetbalcarrière ben ik zelf heel vaak in contact gekomen met verschillende kinesitherapeuten, vandaar dat ik al snel wist dat de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie echt iets voor mij was. Ik streef steeds naar revalidatie die de patiënt centraal zet, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de best mogelijke aanpak voor u.
Ik ben zowel in de praktijk als bij KV Oostende actief als sportkinesitherapeut. Verder blijf ik mij ook steeds bijscholen om jullie met zoveel mogelijk kennis verder te kunnen helpen.

Contacteer ons