Skip to main content
Preventiescreening voor sporters

Een grondige sportscreening in Brugge

Door middel van een volledige sportscreening helpen wij jou in Brugge om verbeterpunten te ontdekken en het beste uit jouw prestaties te halen. Tijdens onze preventiescreening voor sporters in Brugge onderzoeken we welke spiergroepen versterkt kunnen worden, zodat we jouw kans op blessures verkleinen.

Maak een afspraak
In het kort

Wij helpen bij

  • Actieve revalidatie
  • Blessures behandelen
  • Blessures voorkomen
  • Oefentherapie
  • Manuele technieken
  • Pijnvrij bewegen en sporten
  • Sportscreening

Haal meer uit je trainingen met onze sportscreening in Brugge

Wil je starten met lopen of wil je je eigen sport naar een hoger niveau tillen? Vaak gaat dit gepaard met blessures of klachten. Kom dan eerst langs bij ons in Brugge voor een sportscreening. Door middel van onze preventiescreening voor sporters helpen we jou te achterhalen welke spieren of spiergroepen versterkt kunnen worden, zodat ze de verhoogde intensiteit beter aankunnen. Nadat je bij onze kinepraktijk in Brugge deze sportscreening hebt doorlopen, helpen we jou verder met een persoonlijk preventieprogramma waarmee deze zwakkere spieren versterkt worden. Hiermee helpen we je met onze preventiescreening voor sporters om verschillende sportblessures te voorkomen.

Maak een afspraak

Wij helpen je ook als je al geblesseerd bent

Naast een sportscreening of preventiescreening voor sporters kan je bij ons in Brugge ook terecht voor verschillende behandelingen wanneer je al geblesseerd bent. Onze therapeuten helpen je zo snel mogelijk te herstellen van jouw blessure door middel van doelgerichte sportkinesitherapie. Deze therapie is gebaseerd op de principes van actief herstel en helpt jou te revalideren met gerichte oefeningen. Je kan bij ons terecht voor professionele sportbegeleiding, waarbij wij je helpen om op de juiste manier te bewegen zodat blessures voorkomen worden.

Maak een afspraak

Vanuit het lab naar een real-time loopanalyse in de praktijk.

Met behulp van Runeasi kan op een zeer snelle en efficiënte manier een loopanalyse uitgevoerd worden. De high-end sensor meet op zeer betrouwbare en accurate manier de impact van het lopen op het lichaam en hoe het lichaam hierop reageert. Er wordt in detail geobeserveerd waar assymetrieen in het lichaam zitten tijdens het lopen waardoor eventuele blessures in stand gehouden wordt. Of hoe blessures kunnen vermeden worden.

Draadloze verbinding maakt het mogelijk om de data in real-time te analyseren op een tablet. Dit is gebaseerd op 10 jaar wetenschappelijk onderzoek van o.a. KU Leuven.

Revolutionaire technologie, op een zeer klantvriendelijke manier. Nadien wordt een duidelijk rapport opgesteld en wordt je begeleid om hieraan te werken.

Maak een afspraak
Aanbod

Ontdek onze andere diensten

We helpen je te herstellen van verschillende sportblessures door middel van sportkine. Dit doen onze ervaren kinesitherapeuten door middel van actief herstel.

Voor algemene revalidatie onder begeleiding van een kinesist nabij Brugge kan je terecht bij Track. Je kan voor verschillende klachten bij ons terecht.

Onze kinesitherapeuten verzorgen daarnaast ook sportbegeleiding, waarbij we je met kinesitherapie begeleiden om fitter en sterker te worden.

Maak een afspraak

Wil je pijnvrij bewegen en sporten?

Track Brugge gaat samen met jou de uitdaging
aan om jou beter te laten voelen.
Maak een afspraak

Volg Track via Facebook, Instagram of LinkedIn