Skip to main content
Revalidatie met een kinesist in Brugge

Algemene kinesitherapie

Voor algemene revalidatie onder begeleiding van een kinesist nabij Brugge kan je terecht bij Track. Je kan voor verschillende klachten bij ons terecht; van een tenniselleboog tot nekklachten. Wij zorgen ervoor dat je opnieuw pijnloos kan bewegen door middel van revalidatie in Brugge.

Maak een afspraak
In het kort

Wij helpen bij

  • Nekklachten
  • Lagerugpijn
  • Tenniselleboog
  • Lumbago
  • Peesontsteking
  • Herstel van andere blessures
  • Revalidatie na operaties

Herstel snel met revalidatie onder begeleiding van een kinesist nabij Brugge

Heb je last van nekklachten, lage rugpijn of een tenniselleboog? Het zijn klachten die bij iedereen wel eens voorkomen. Bij de één gaat het vanzelf over, bij de andere blijft het aanslepen. Bij onze praktijk in Brugge helpen we je te herstellen van verschillende blessures en klachten door middel van algemene revalidatie. Je kan nabij Brugge bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor hulp bij algemene revalidatie na verschillende operaties, zoals een schouderoperatie of het herstel van een voorste kruisband. We hebben een visie van actieve oefentherapie, ondersteund door manuele technieken, waardoor je efficiënt en doelgericht geholpen zult worden.

Maak een afspraak

Hoe onze kinesist jou helpt bij revalidatie in Brugge

Nabij Brugge kan je bij ons terecht voor revalidatie onder begeleiding van een ervaren kinesist. Onze therapeuten helpen je bij uiteenlopende klachten, zoals de behandeling van rugpijn. Heb je specifiek last van pijn in je onderrug? Dan kan je bij ons terecht voor de behandeling van lumbago. Ben je op zoek naar algemene revalidatie onder begeleiding van een kinesist in Brugge om overbelasting te behandelen? Of ben je op zoek naar een effectieve behandeling van een peesontsteking? Voor al deze behandelingen en meer ben je bij ons op de juiste plaats! Met onze behandelingen, op basis van actief herstel, helpen we jou pijnloos te bewegen.

Maak een afspraak
Aanbod

Ontdek onze andere diensten

We helpen je te herstellen van verschillende sportblessures door middel van sportkine. Dit doen onze ervaren kinesitherapeuten door middel van actief herstel.

Onze kinesitherapeuten verbeteren prestaties en voorkomen blessures met een persoonlijke sportscreening en gerichte begeleiding.

Onze kinesitherapeuten verzorgen daarnaast ook sportbegeleiding, waarbij we je met kinesitherapie begeleiden om fitter en sterker te worden.

Maak een afspraak

Wil je pijnvrij bewegen en sporten?

Track Brugge gaat samen met jou de uitdaging
aan om jou beter te laten voelen.
Maak een afspraak

Volg Track via Facebook, Instagram of LinkedIn