Skip to main content
Snelle revalidatie met een kinesist in Brugge

Onze behandeling van lumbago in Brugge

Bij Track kan je terecht voor een doelgerichte behandeling van lumbago door middel van kinesitherapie in Brugge. De term “lumbago” is een verzamelnaam voor verschillende lage rugklachten. Deze klachten komen veel voor bij mensen die fysiek zwaar werk verrichten en zestigplussers. Onze therapeuten verhelpen jouw klachten door middel van doelgerichte en effectieve bewegingsoefeningen.

Maak een afspraak

Je herstelt snel met onze behandeling van lumbago

Je kan bij onze kinepraktijk in Brugge terecht voor effectieve behandeling van lumbago door middel van kinesitherapie. Onze ervaren therapeuten verzorgen algemene revalidatie zodat je snel weer pijnloos kan bewegen. Door middel van doelgerichte bewegingsoefeningen helpen we jou te herstellen van pijn in de onderrug. Vaak zijn zwakker rug- en buikspieren de oorzaak van lage rugpijn. Onze therapeuten helpen je met gerichte oefeningen om de spieren in je romp te versterken. Heb je last van acute en hevige pijn in je rug? Dan kan er sprake zijn van verschot. Ook voor behandeling van verschot kan je bij ons terecht, zodat je snel weer zonder pijn kan bewegen. Behalve lumbago behandelen wij door middel van kinesitherapie ook andere rugklachten. Wij behandelen jouw rugpijn door middel van onze effectieve therapieën. Daarnaast kan je bij ons terecht voor een doeltreffende behandeling van verschillende nekklachten.

Maak een afspraak
Onze garanties

Wij zorgen voor een

  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide expertise
  • Duurzaam resultaat
Maak een afspraak

Maak een afspraak en herstel van lumbago met kinesitherapie

Neem snel contact met ons op en ontdek hoe wij jou van jouw pijn afhelpen.
Maak een afspraak
Aanbod

Ontdek onze diensten

Voor algemene klachten kan je bij ons terecht voor algemene kinesitherapie en revalidatie. Met onze kinesitherapie in Brugge vinden we de oorzaken van jouw klachten. Onze kinesist verhelpt deze klachten zodat je weer pijnvrij kan bewegen. Ook helpen we je met revalidatie na operaties.

Een kinesist uit ons team helpt je te herstellen van verschillende sportblessures door middel van sportkinesitherapie. Dit doen onze ervaren kinesitherapeuten in Brugge door middel van actief herstel, waarmee we naar een pijnvrije manier van bewegen en sporten toe werken.

Onze kinesitherapeuten verbeteren prestaties en voorkomen blessures met een persoonlijke sportscreening en gerichte begeleiding.

Onze kinesitherapeuten verzorgen daarnaast ook sportbegeleiding, waarbij we je met kine op een medisch verantwoorde manier begeleiden om fitter en sterker te worden.

Volg Track via Facebook, Instagram of LinkedIn