Skip to main content
Snelle revalidatie met een kinesist in Brugge

Rugpijn behandelen in Brugge

Bij Track kan je terecht om jouw rugpijn te behandelen door middel van kinesitherapie in Brugge. Onze behandelingen zijn gebaseerd op principes van actief herstel. Onze ervaren kinesitherapeuten helpen je dus op een zorgvuldige manier bewegen en hiermee helpen we jouw klachten te verlichten.

Maak een afspraak

Op een actieve wijze rugpijn behandelen met kine

Pijn in de rug heeft grote invloed op hoe prettig je beweegt gedurende de dag. Bij onze kinepraktijk in Brugge behandelen we verschillende soorten rugpijn op doelgerichte wijze, zodat je weer pijnloos kan bewegen en functioneren. Met onze algemene revalidatie helpen wij mensen te herstellen van verschillende kwalen, van overbelasting tot revalidatie na operaties. We behandelen deze kwalen door middel van kinesitherapie. Dit betekent dat we je helpen om specifieke bewegingsoefeningen uit te voeren waarmee we de betreffende spieren en gewrichten versoepelen en versterken. Het doel van de behandeling is om klachten te verhelpen of om ze zo veel mogelijk te verminderen. Onze therapeuten helpen je ook bij specifieke rugklachten, bijvoorbeeld door lumbago te behandelen. Bij acute pijn in de rug helpen we je met onze behandeling van verschot.

Maak een afspraak
Onze garanties

Wij zorgen voor een

  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide expertise
  • Duurzaam resultaat
Maak een afspraak

Maak een afspraak en herstel
van rugpijn met kinesitherapie

Neem snel contact met ons op en ontdek hoe wij jou van jouw pijn afhelpen.
Maak een afspraak
Aanbod

Ontdek onze diensten

Voor algemene klachten kan je bij ons terecht voor algemene kinesitherapie en revalidatie. Met onze kinesitherapie in Brugge vinden we de oorzaken van jouw klachten. Onze kinesist verhelpt deze klachten zodat je weer pijnvrij kan bewegen. Ook helpen we je met revalidatie na operaties.

Een kinesist uit ons team helpt je te herstellen van verschillende sportblessures door middel van sportkinesitherapie. Dit doen onze ervaren kinesitherapeuten in Brugge door middel van actief herstel, waarmee we naar een pijnvrije manier van bewegen en sporten toe werken.

Onze kinesitherapeuten verbeteren prestaties en voorkomen blessures met een persoonlijke sportscreening en gerichte begeleiding.

Onze kinesitherapeuten verzorgen daarnaast ook sportbegeleiding, waarbij we je met kine op een medisch verantwoorde manier begeleiden om fitter en sterker te worden.

Volg Track via Facebook, Instagram of LinkedIn