Skip to main content
Snelle revalidatie met een kinesist in Brugge

Jouw peesontsteking behandelen in Brugge

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw peesontsteking te behandelen in de omgeving van Brugge? Bij Track helpen we je om snel te herstellen door middel van kinesitherapie. Deze behandeling is gebaseerd op de principes van actief herstel en zorgt ervoor dat je weer pijnloos kan bewegen.

Maak een afspraak

Hoe wij effectief jouw peesontsteking behandelen

Kinesitherapie heeft als doel om verschillende bewegingsproblemen zo veel mogelijk, of in zijn geheel, te verhelpen. Bij onze kinepraktijk begeleiden we je aandachtig tijdens deze verschillende oefeningen. Door middel van deze oefeningen verzorgen we algemene revalidatie en behandelen we verschillende blessures en kwalen in het lichaam, zoals een peesontsteking. Tijdens onze behandeling van een peesontsteking begin je door isometrische oefeningen te doen, waarbij je de spieren aanspant, maar bijna niet beweegt. Daarna gaan we over op dynamische oefeningen. Hierdoor zal je jouw pees geleidelijk steeds meer belasten voor optimaal herstel. Bij ons kan je ook terecht voor kine bij overbelasting, zodat een peesontsteking hopelijk voorkomen kan worden. Je kan bij ons ook terecht voor de behandeling van verschillende andere klachten, zoals:

Maak een afspraak
Onze garanties

Wij zorgen voor een

  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide expertise
  • Duurzaam resultaat
Maak een afspraak

Begin jouw herstel en maak een afspraak om jouw peesontsteking te behandelen

Neem snel contact met ons op en ontdek hoe wij jou van jouw pijn afhelpen.
Maak een afspraak
Aanbod

Ontdek onze diensten

Voor algemene klachten kan je bij ons terecht voor algemene kinesitherapie en revalidatie. Met onze kinesitherapie in Brugge vinden we de oorzaken van jouw klachten. Onze kinesist verhelpt deze klachten zodat je weer pijnvrij kan bewegen. Ook helpen we je met revalidatie na operaties.

Een kinesist uit ons team helpt je te herstellen van verschillende sportblessures door middel van sportkinesitherapie. Dit doen onze ervaren kinesitherapeuten in Brugge door middel van actief herstel, waarmee we naar een pijnvrije manier van bewegen en sporten toe werken.

Onze kinesitherapeuten verbeteren prestaties en voorkomen blessures met een persoonlijke sportscreening en gerichte begeleiding.

Onze kinesitherapeuten verzorgen daarnaast ook sportbegeleiding, waarbij we je met kine op een medisch verantwoorde manier begeleiden om fitter en sterker te worden.

Volg Track via Facebook, Instagram of LinkedIn