Skip to main content
Snelle revalidatie met een kinesist in Brugge

Een sportblessure voorkomen in Brugge

De ervaren kinesitherapeuten van Track helpen jou een sportblessure te voorkomen in onze praktijk te Brugge. Maak gebruik van onze professionele sportbegeleiding of maak een afspraak voor een uitgebreide sportscreening. Hiermee ontdek je welke spieren jij kan versterken om veilig en pijnloos jouw sportuitdaging aan te gaan.

Maak een afspraak

Onze therapeuten helpen jou een sportblessure te voorkomen

Bij onze kinepraktijk in Brugge helpen we je niet alleen wanneer je al pijn ondervindt in je lichaam, maar we helpen je ook een sportblessure te voorkomen. Tijdens onze preventiescreening voor sporters onderzoeken we grondig hoe jouw lichaam beweegt en functioneert om mogelijke zwaktes te ontdekken. Wanneer deze zwaktes bekend zijn, kunnen we de betreffende spieren en gewrichten versterken. Hiermee voorkom je dat ze beschadigd raken wanneer je voor het eerst begint met sporten of wanneer je de intensiteit van je trainingen verhoogt. Tijdens onze professionele sportbegeleiding helpen we jou vervolgens om veilig te bewegen en zorgen we dat je het meeste uit je trainingen haalt.

Maak een afspraak
Onze garanties

Wij zorgen voor een

  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide expertise
  • Duurzaam resultaat
Maak een afspraak

Sport veilig en prettig met onze hulp

Maak snel een afspraak en ontdek hoe we jou kunnen helpen om een sportblessure te voorkomen.
Maak een afspraak
Aanbod

Ontdek onze diensten

Voor algemene klachten kan je bij ons terecht voor algemene kinesitherapie en revalidatie. Met onze kinesitherapie in Brugge vinden we de oorzaken van jouw klachten. Onze kinesist verhelpt deze klachten zodat je weer pijnvrij kan bewegen. Ook helpen we je met revalidatie na operaties.

Een kinesist uit ons team helpt je te herstellen van verschillende sportblessures door middel van sportkinesitherapie. Dit doen onze ervaren kinesitherapeuten in Brugge door middel van actief herstel, waarmee we naar een pijnvrije manier van bewegen en sporten toe werken.

Onze kinesitherapeuten verbeteren prestaties en voorkomen blessures met een persoonlijke sportscreening en gerichte begeleiding.

Onze kinesitherapeuten verzorgen daarnaast ook sportbegeleiding, waarbij we je met kine op een medisch verantwoorde manier begeleiden om fitter en sterker te worden.

Volg Track via Facebook, Instagram of LinkedIn