Skip to main content
Snelle revalidatie met een kinesist in Brugge

Trainingscentrum in Brugge

Ben je op zoek naar een trainingscentrum in Brugge waar je fijn aan jouw persoonlijke sportdoelen kan werken? Dan bieden we jou hier de ruimte voor bij Track. Bij ons kan je in een motiverende en comfortabele omgeving sporten onder begeleiding van geoefende kinesitherapeuten. Wij helpen je veilig en prettig jouw doelen te bereiken.

Maak een afspraak

Je behaalt jouw sportdoelen bij ons trainingscentrum in Brugge

Bij onze kinepraktijk in Brugge kan je niet alleen terecht voor revalidatie of behandelingen van pijn in jouw lichaam, maar ook om doelgericht aan jouw sportdoelen te werken. In ons trainingscentrum in Brugge vind je een prettige en comfortabele omgeving om alles uit jouw training te halen. Iedere sporter is welkom bij ons, of je nu een beginnende sporter bent of op topniveau presteert. Onze bekwame therapeuten helpen iedere sporter om effectief te sporten en blessures te voorkomen. Door middel van onze sportbegeleiding leer je wat jouw zwaktepunten zijn en hoe je deze verhelpt om jouw beste prestaties te behalen.

Maak een afspraak
Onze garanties

Wij zorgen voor een

  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide expertise
  • Duurzaam resultaat
Maak een afspraak

Maak een afspraak en behaal jouw beste resultaten

Neem contact met ons op en haal alles uit jouw trainingen bij ons trainingscentrum in Brugge.
Maak een afspraak
Aanbod

Ontdek onze diensten

Voor algemene klachten kan je bij ons terecht voor algemene kinesitherapie en revalidatie. Met onze kinesitherapie in Brugge vinden we de oorzaken van jouw klachten. Onze kinesist verhelpt deze klachten zodat je weer pijnvrij kan bewegen. Ook helpen we je met revalidatie na operaties.

Een kinesist uit ons team helpt je te herstellen van verschillende sportblessures door middel van sportkinesitherapie. Dit doen onze ervaren kinesitherapeuten in Brugge door middel van actief herstel, waarmee we naar een pijnvrije manier van bewegen en sporten toe werken.

Onze kinesitherapeuten verbeteren prestaties en voorkomen blessures met een persoonlijke sportscreening en gerichte begeleiding.

Onze kinesitherapeuten verzorgen daarnaast ook sportbegeleiding, waarbij we je met kine op een medisch verantwoorde manier begeleiden om fitter en sterker te worden.

Volg Track via Facebook, Instagram of LinkedIn